SOLGT!

I vår tok vi initiativ ovenfor de som solgte oss geitegården om å forhandle frem et forlik hva gjelder konflikten om heving av kjøp. Denne prosessen velger jeg å ikke skrive om eller kommentere. Det som betyr noe er at vi kom i mål i forrige uke og at dette er noe vi kan legge helt bak oss.

Det var nemlig et par som tok kontakt med oss – de ville kjøpe gården. En samtale med de ble til flere, på lik linje med at et besøk ble til flere. På torsdag satt vi rundt kjøkkenbordet vårt. Vi spiste lunsj sammen. Vi snakket om drømmer, om fremtiden og om konkrete løsninger. En kontrakt ble signert.

Dette paret har på lik linje med oss bært på drømmen om en gård. Vi har brukt tid på å bli kjent med de og denne tiden har gjort at vi torde å bli trygge på de. For det har nemlig vært skremmende for oss å gå inn i dette, vi har vært redde og på mange måter hatt vanskelig for å tørre. Vi har forsøkt å være grundige og vi har gått mange runder sammen med de på gården. Vi har overbrakt all vår kunnskap om gården til dem. Før vi skrev under dokumentet hadde vi behov for å enda en gang snakke oss gjennom alle forhold vi mener de må ha kjennskap til for å kunne gå inn i dette. De vet hva de kjøper og de er klare for å brette opp armene og utvikle stedet.

Å det føles så uendelig godt for oss. Selv om vi har mange tunge og vonde følelser knyttet til gården er det tross alt der vi fikk begynne på vår drøm. Det er der det hele startet. Vi må fokusere på det gode og den gode lærdommen vi fikk med oss.

Å få gå sammen med de på området, å få høre om deres drømmer og planer for gården startet på sett og vis vår healingsprosess. Jeg gleder meg til å følge med på utviklingen deres. Jeg gleder meg til de har renovert huset! Jeg gleder meg til å kunne ta turen ut dit og drikke en kopp kaffe mens de oppdaterer oss på hva de har gjort og hva de tenker.

Når de fikk beskjeden om at forliket var inngått, at kontrakten vi sammen signerte, nå var gyldig – sto de på gården. Den lykken de kjente på er gjenkjennbar for oss. Å det er så godt å gå videre i livet vårt med denne vissheten.

Fremover nå skal vi brette opp armene med et eneste fokus, og det er å bygge opp vår nye gård. Å DET FØLES SÅ VANVITIG DEILIG!

Vi skal for alvor sette i gang byggeprosessen av det som skal bli vårt hjem. Vi skal satse alt på kua vår og drømmen om et eget ysteri kan endelig fokuseres på! Fremtiden, vi er så klare!

Foto: Marie Charlotte Baird

1 kommentar
  1. Gratulere så mye. Dette har dere virkelig fortjent. Håper at dere kan ta noen velfortjente rolige dager. Lykke til videre.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg