Hvorfor i all verden deler jeg mitt møte med veggen?

Jo, fordi at for meg oppleves det feil å dele hvor himla deilig det er å bo i skogen, hvor høyt jeg elsker å være selvforsynt og hvor godt det er å ha bygget et miljøvennlig hus i massivtre – om jeg ikke er ærlig om at veien tidsvis har vært tøff og at den har kostet. Du kan lese innlegget HER.

Det er så lett å dele lykken og gleden vi kjenner på. Jeg har nylig kringkastet kantarellens absolutte lykke for meg på Instagram. Dersom du scroller deg videre ned eller får med deg mine høydepunkter, fremstår min verden som full av gode øyeblikk. Fordi jeg finner det inspirerende å dele hvor mye nettopp soppsanking gir meg. Eller den superdeilig turen på havet i sommer. Eller de andre himla gode øyeblikkene.

Men jeg vet også hvor vondt det er å være utmattet, sliten og redd for egen helse – og bare se alt det fine alle andre opplever. Hvor enkel deres vei og verden fremstår.

Jeg er ikke i mot fine bilder på Insta. Jeg selv liker godt å trykke publiser på bildene jeg tok som ble ekstra fine. MEN livet er ikke bare kantarellens absolutte lykke. Livet er også smerte, sorg og vonde dager. Innimellom vonde perioder. Veien til drømmen er ikke bare fjelltoppene, den er også veien opp på fjellet. Blodsmaken i munnen og melkesyren i beina.

For meg føles det bedre å dele utsikten fra fjelltoppen om jeg også er ærlig om turen opp.

Livet mitt er slettes ikke perfekt, det er ikke fritatt fra sorg eller vonde dager. Men jeg er veldig lykkelig. Og det tror jeg er fordi jeg kjemper meg opp på fjellet.

7 kommentarer
   1. Dele bloggen min med han? Jeg forsto ikke helt. Du kan gjøre det 😉 Ja, vi begge pynter ikke så mye på smerte. Jeg tror det er så viktig at man ikke bare ser alt det billedskjønne, men også forstår at livet til alle andre ikke er så plettfritt som bilder ofte illustrerer (veldig ofte nok ubevisst) <3

  1. Psykisk helse er så viktig. Du er tøff som deler og flink til å skrive ☺️ tror vi sliter mange av oss uten at det snakkes om. Vi må bli bedre til å utrykke oss 😘

   Go klem

  2. Hei!
   Kjenner meg igjen i mye du skriver 🙂
   Jeg har selv møtt veggen – og ja, jeg skriver om meg i mine dikt på min blogg – ja, mye er meg og mye er andre sine opplevelser som jeg har lært å kjenne.
   Det er godt å skrive.
   Å skrive og dele er en prosess og på en måte terapi for meg 🙂

   Ønsker deg en fin dag!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg