Vi fikk ja

Nå er vi klare til å ta dere med videre på veien om drømmerealiseringen vår. Men det aller første jeg ønsker, er å nøste opp i noen tråder fra innlegget jeg publiserte i november. Du kan lese hele her dersom du ønsker. Det er med hjertebank og jublende lykke at jeg kan meddele nyheten om at vi fikk ja!

“28. juni sendte vi en mail til noen vi fant meget viktige og introduserte oss selv. Vi hadde  blitt tipset om en mulighet. (…) Siden dette møtet har vi fått kjenne mer på vår drøm. Vi har luktet på den. Den har vært så nær at vi har kunnet strekke oss mot den, for å ta på den, men likevel så fjern at vi ikke har rukket frem. Den har vært for langt unna. Det har ført til at vi har kjent på en optimisme og et hav av usikkerhet. I dag står vi foran et ja eller et nei.”

Dette året har vi hatt mange store milepælsdager. 3 januar 2017 ble den første. Da fikk vi ja fra paret vi sendte en mail til i slutten av juni. Etter mange møter og lange samtaler, etter forhandlinger og et konkret tilbud på bordet fikk vi et ja. Et rungende ja! De aksepterte vårt bud, og vi startet den videre prosessen.

Det ble en intens jobb med å ferdigstille vår driftsplan, kontraktsutkast og kartlegging av veien videre i forhold til alt det praktiske som må håndteres. Her var det mange flere elementer enn vi kunne forestilt oss på forhånd. Heldigvis nærmer vi oss målstreken med alt, og alt ser fult løsbart ut innen avtalt overtagelsesdato.

Den neste store milepælen ble lørdag 11 mars 2017. Da signerte vi en kjøpskontrakt og en kontrakt om virksomhetsoverdragelse. Dagen etter søkte vi om finansiering. Vi skal nemlig overta en gårdsvirksomhet. Dette skal vi drive videre fra og med 01 mai 2017. I dag er det akkurat fire uker til. Hjertet banker lynrakst bare ved tanken.

Det eneste som gjenstår av de store tingene er en endelig bekreftelse på finansiering fra Innovasjon Norge. Dette vil mest sannsynlig ikke være ferdigbehandlet før etter påske, noe som gjør det hele umenneskelig nervepirrende. Men det er meget lite som tilsier at dette ikke går i orden da Nordreisa Kommune har innstilt vår søknad positivt. Vi er også  blitt innvilget konsesjon for kjøpet, samt alt Innovasjon Norge trenger for å finansiere oss skal være på plass. Pluss at vi er midt i målgruppen og deres satsningsområde.

Så da må dere krysse fingrene sammen med oss nå, slik at alt går vår vei og vi kan for alvor kicke vår største drøm i gang. OM UNDER EN MÅNED FOR POKKER!

SAMSUNG CSC