2016.

Et nytt år står forsiktig å banker på. 2015 har helt klart vært det mest spesielle året i mitt liv. Ved årsskiftet ble jeg mamma for første gang og livet tok en helt ny retning. Det fikk en helt ny mening. Å dyrke våre kjerneverdier ble nå viktigere. 2015 er vel det året jeg har satset hardest og tatt de tyngste valgene når det kommer til store endringer.

2015 baby.jpg

Vi valgte å selge huset vårt i Tromsø for å flytte langt inn i skogen. Fra å handle kortreiste produkter, til å høste de utenfor døren vår. Jeg sa opp min stilling i et av landets største transportkonsern, og skiftet min karrierevei. Fra høye hæler og fine kjoler til treningstøy og helsefokus.   Hvorfor ikke gjøre hovedinteressen om til et levebrød? Det ble plutselig viktig å leve livet slik vi alltid har drømt om. Fylle hverdagen med det som gjør oss lykkelig, gir oss glede, giv og engasjement.

AFPT.jpg

Vi var ikke sikre på om vi gjorde det rette, men vi var sikker på at vi måtte prøve. Det har ikke vært en eneste dag vi har angret. Vi lever mer i nuet nå. Vi puster med magen og er mer tilfreds og lykkelig, hver eneste dag.

2015 er helt klart et år hvor det har skjedd vanvittig  mye. Mot slutten av året så denne bloggen livets lys for første gang, og innlegget mitt om mammakroppen etter fødselen fikk mye omtale og to store medieoppslag. Jeg har fått en fast leserskare som liker min blogg, og setter pris på at jeg viser en usminket versjon av hverdagen. Dere skulle bare vist hvor stor pris jeg setter på dere. Jeg håper dere fortsetter å følge meg i det nye året, og jeg ønsker nye lesere velkommen med åpne armer.

12189454_10153651154305132_1769057845699813842_o

Jeg vet at 2016 kommer til å bli innholdsrikt. Endringsprosessen vi startet på er nemlig langt nær ferdig. Det neste året kommer til å bli spennende. Jeg er også sikker på at det kommer til å by på utfordringer og tøffe tak.   Her er det bare å brette opp armene og ta i. Det er med skrekkblandet fryd og en smule høy puls jeg ser på det nye året.

Håper deres 2016 kommer til å bli innholdsrikt og by på hva dere drømmer om. Husk, det er opp til deg selv hva du velger å gjøre ut av det. Hvorfor ikke leve livet slik du selv ønsker?

Sender deg en varm og god klem. Vi skrives mer inn i det nye året.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg